Skip to content

About failure and God's smile

”Numele meu este Gelu. Sunt om. Rom. Copilul părinților mei.”

Gelu Duminica este absolvent al școlii doctorale parte a Universității din București, specializarea sociologie și conduce în prezent Agentia Impreuna, organizație prin care militează pentru păstrarea și afirmarea personalității rromilor.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul incluziunii sociale, Gelu crede în diversitate și în stima de sine și spune că ”diferența dintre a eșua și a reuși e dată de puterea de a strânge din dinți.”

Consideră că marea majoritate a oamenilor din jurul său sunt mai deștepți decât el numai că aceștia nu au avut parte de zâmbetul lui Dumnezeu, și anume de oameni care să vadă potențialul din ei și mai puțin limitele pe care aceștia le au.

”Despre eșec și zâmbetul lui Dumnezeu” cu Gelu Duminică (7 decembrie 2019, Teatrul Elisabeta, București, în cadrul evenimentului public Oamenii Dreptății | 10 ani de Lideri pentru Justiție).

This site uses cookies

In order to provide you with the best browsing experience we use cookies. If you disagree with this, you may withdraw your consent by changing the settings on your browser.

More info